Wie ben ik

Over Marie-José

Wie ben ik?

Te diepste ben ik een bevlogen ziel, die haar steentje bij wil dragen aan het verhogen van de trilling van de aarde en de mensheid.  Mijn persoonlijkheid, de verpakking die daar aan mee mag werken, is een duizendpoot, communicatief, gedreven, eerlijk en echt. Ik ben een gevoelsmens. Het voelen loopt als een rode draad door mijn leven. Als ik niet zo goed handen en voeten aan mijn spiritualiteit en mijn waarnemingen kon geven, zou het voelen een struikelblok kunnen zijn, zoals bij veel hoog sensitieve personen. Maar omdat ik tamelijk pragmatisch ben, bruisend van de energie en dankzij divers cursussen en zelfonderzoek, stevig in het leven en in mijn aura sta, is het voelen mijn grootste instrument geworden, waar ik enorm dankbaar voor ben.

 

Achtergrond

Ik groeide op in een gezin zonder spiritualiteit, leven na de dood en bewustwording. Terwijl mij dat als kind al fascineerde. Ik weet nog dat ik naar de sterrenhemel keek en mij niet voor kon stellen dat er geen einde aan kwam. Dat boeide mij mateloos en mijn eerste spreekbeurt ging over UFO’s! Thuis was er geen aandacht voor, dus ik parkeerde het tot ik ouder was.

Toen ik na een jarenlange carrière in de communicatie een burn-out kreeg, kwam de ommekeer. Ik begon mij bezig te houden met zelfonderzoek, deed Reiki I en II en was niet meer te stoppen. Op de Leonardushoeve in Limburg rondde ik de opleiding tot spiritueel therapeut en later docent spirituele therapie af. In die jaren opende ik mijzelf steeds meer, werd zachter en liefdevoller en deed veel kennis en kunde over het werken met energie op. Een aantal jaren ontwikkelde ik mij verder onder de hoede van spiritueel leraar Ad Stemerding en tegenwoordig ben ik mijn eigen leraar. Het leven draagt precies aan wat nodig is om verder te groeien en boeken en you tube zorgen elke keer weer voor de juiste informatie op het juiste moment.

 

Gezin

Ik woon sinds 12 jaar samen met mijn levenspartner Ronald en heb het leven mogen schenken aan een prachtkind Alex. 

 

Droom

Als je je afvroeg wat die ene foto van dat huis in de zon tussen mijn foto’s doet: al enige tijd koester ik de wens om een fijne plek te creëren, waar de energie hoog is, waar biologisch voedsel wordt geteeld en gegeten, waar kristallen en Tachyon hun werk mogen doen en waar gasten welkom zijn.
Een mooie droom, die ik binnen nu en een aantal jaren concreet wil maken.

De Vijf Wijzen - actueel

nieuwsbrief de vijf wijzen

De Vijf Wijzen - webshop

De Vijf Wijzen - Lemurische kristallen

De Vijf Wijzen - Tachyon ATTI en GT

De Vijf Wijzen - Unieke hangers

De Vijf Wijzen - Kristalloods