Veelgestelde vragen


Heeft tachyon bijwerkingen?

In principe is tachyon door iedereen te gebruiken en is het volledig ongevaarlijk en zonder bijwerkingen. Wel is het zo, dat je de gebruiksaanwijzing altijd moet lezen omdat er soms stoffen in het product zitten die voor een bepaalde bevolkingsgroep niet aan te bevelen zijn. Zo bevat de green matrix MSM, wat voor mensen met nierziekte en zwangere vrouwen beter in overleg met de arts kan worden gebuikt. In alle gevallen gaat het om de stoffen in het product en niet om de werking van de tachyon zelf. Let wel op de gebruiksaanwijzingen bij elk product en luister naar je gevoel. Wanneer je bijvoorbeeld getachyoniseerd water of silicagel gebruikt om je lichaam te ontgiften en je start met een hele hoge dosis, dan kun je hoofdpijn krijgen als de afvalstoffen vrijkomen of je komt in een emotionele sneltrein omdat de verhoging van je frequentie gepaard gaat met het loslaten van emotionele, oude ballast. Ziek zal je er niet van worden, maar je kunt jezelf op een vriendelijkere manier ontgiften!


Kan tachyon gevaarlijk zijn?

Nee, eigenlijk nooit. Hooguit heb je ongemakken zoals emotionele uitbarstingen omdat je oude patronen doorbreekt en oude ballast loslaat. Dat kan soms leiden tot hoofdpijn.


Werkt tachyon altijd?

Ja. Tachyon zal altijd je energievelden helen en blokkades oplossen waardoor in een later stadium je lichaam zichzelf kan gaan helen. Belangrijk daarin is wel, dat je met tachyon op de oorzaak werkt en niet het gevolg. Stel je ervaart een opgezette keel. Dan kun je dagen of weken met een tachyon sjaal lopen, maar als de keel voortkomt uit een verstoring in je hormoonhuishouding, dan zul je daar op moeten werken, bijvoorbeeld met de green matrix. De verzorging van de keel is dan mooi meegenomen en kan tijdelijk verlichting bieden, maar lost het probleem nooit blijvend op. De kwaal zal terugkomen. Aanpak van de oorzaak is dus regel één!


Hoe lang moet ik tachyon gebruiken?

Tot drie dagen nadat de klacht verdwenen is. Stel, je hebt het carpaal tunnelsyndroom aan je pols. Dan kun je smeren met panther juice of ultra freeze en daar over heen een getachyoniseerde polsband dragen. Dit doe je dag in dag uit, tot drie dagen nadat de pijnklachten helemaal weg zijn. Na die tijd is je energieveld opgeschoond en kan je lichaam zichzelf helen. Ook nu geldt weer, dat je er met tachyon alleen niet bent. Je zult in je fysieke omstandigheden ook veranderingen aan moeten brengen. Blijf je in een foute werkhouding zitten of met veel stress je werk doen, dan heb je een grote kans dat de klachten terugkomen of maar gedeeltelijk verdwijnen.


Heb je bewijzen van de werking van tachyon?

In de moderne wetenschap worden veel proeven gedaan die het bestaan van steeds kleinere deeltjes bewijzen, waaronder de tachyonen. Maar zien kan niemand ze, daar zijn ze te klein en te snel voor. We kunnen wel resultaten testen van getachyoniseerde producten. Dat is wat de research afdeling van ATTI Amerika doet. ATTI heeft als enige een patent op het tachyoniseringsproces.
Klik hier om naar de site van ATTI Amerika te gaan waar filmpjes met bewijzen en uitleg staan: ATTI videos
Of op de volgende link om naar de resultaten van proeven van de research afdeling te gaan: Global Research.


Hoe betrouwbaar is ATTI?

Heel betrouwbaar.  Dat ATTI en de getachyoniseerde producten geen modegril of ondoordachte new age uitspatting zijn, mag duidelijk worden uit de onderstaande feiten:
•    ATTI is al sinds 1990 actief met onderzoek naar en ontwikkeling van getachyoniseerde producten.
•    Het is het enige bedrijf met een Amerikaans patent op het tachyoniseringsproces.
•    Wereldwijd zijn er al meer dan 3,9 miljoen producten in gebruik.
•    ATTI heeft vertegenwoordigers in 156 landen.


Waarom zijn de prijzen op de Amerikaanse site goedkoper?

Dat komt omdat alle producten in Amerika worden vervaardigd én omdat er netto prijzen zijn vermeld. Zodra je inlogt, herkent de site je als inwoner van Nederland en worden de Europese tarieven aan je doorberekend. Deze zijn inclusief kosten voor distributie naar ons land en opslag in Europa, alsmede het Nederlandse BTW tarief van 21%.


Waarom zie ik op de Amerikaanse site kortingen die ik niet bij De Vijf Wijzen zie?

De Vijf Wijzen koopt bij ATTI Amerika in en heeft dus te maken met  een wisselende dollarkoers. Om jou als koper niet stapelgek te maken met telkens nieuwe prijzen, werken wij met standaardprijzen die gebaseerd zijn op een wisselkoers van 1,06 én 5% standaard korting op álle producten op onze site om gelijke tred te houden met de aanbiedingen en kortingen die ATTI Amerika  regelmatig op wisselende producten geeft. Op die manier hoeven wij niet telkens prijsaanpassingen door te voeren of kortingen te geven. Dat is allemaal in ons tarief verwerkt. Wel zo gemakkelijk. Bovendien betaal je bij De Vijf Wijzen aanzienlijk lagere verzendkosten en kom je eerder in aanmerking voor gratis verzendkosten.


Kan ik mijn bestelling terug sturen als ik niet tevreden ben?

Ja dat kan. Tot 14 dagen na aankoop heb je recht op retourzending en krijg je het volledige bedrag inclusief jouw verzendkosten terug gestort. Natuurlijk zijn daar wel voorwaarden aan verbonden. Je moet een geldige reden hebben en ons daarover informeren; het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn en moet nog ongeopend zijn.


Mijn bestelling lukt niet, wat nu?

Als het je om wat voor reden niet lukt om de bestelling te plaatsen, kun je bellen naar 0612111601 of een email sturen naar info@devijfwijzen.nl. Je krijgt dan óf gelijk hulp óf er wordt op een later moment contact met je opgenomen. De Vijf Wijzen kan ook de bestelling voor jou plaatsen. Jij hoeft dan alleen nog maar het verschuldigde bedrag over te maken.


Krijg ik altijd thuis gestuurd wat op de foto staat?

Ja. De Vijf Wijzen is een webshop met unieke kristallen, die allemaal apart op de foto worden gezet. What you see is what you get!