Over ons



De Vijf Wijzen is ooit begonnen als een esoterische winkel in het hart van Bergen op Zoom. Om het leven eenvoudiger en rustiger te maken, ben ik (eigenaresse Marie-José van der Laan) na een kleine vijf jaar met deze winkel gestopt om verder te gaan als webshop in combinatie met het geven van cursussen en workshops. Tegenwoordig vind je mij vaak op spirituele en mineralen beurzen én heb ik sinds kort De Kristalloods in Oud-Vossemeer geopend waar je me op afspraak kunt bezoeken.

De passie voor kristallen is ontstaan in onze winkeltijd. Mijn partner Ronald raakte gefascineerd door stenen en werd een enthousiast inkoper. Ikzelf vind het vooral leuk om te voelen hoe de interactie tussen een kristal en een persoon is. Ik wéét wanneer connectie tot stand komt en wat het kristal iemand gaat brengen. Vaak kom ik via een steen in contact met de energie van de koper en voel ik in grote lijnen diens proces.

De tachyon is tijdens een bewustwordingsweekend op mijn pad gekomen. Ik had en heb zelf zulke sterke ervaringen met getachyoniseerde producten, dat ik niet anders kan dan deze de wereld in brengen.

  Kijk ook mijn website als je meer informatie over tachyon en kristallen wilt: www.devijfwijzen.nl