Lemurische kristallen, wit

Lemurische kristallen zijn echte nieuwetijdskristallen met een zeer hoge lichtfrequentie.

Je hebt ze in verschillende vormen: lasers, kristallen en clusters en in diverse soorten zoals citrien, Multi colour en dark phantom.

De Lemurische kristallen zijn sterk verbonden met de Hathors, onze galactische broeders en zusters met een hogere bewustzijnsontwikkeling, die ons al in het oude Egypte bijstonden vanuit de Hathor tempel. Ook zijn de lemurische kristallen via velden van energie verbonden met het etherische veld van water, Venus en de verdwenen beschaving Lemurië. Veel van de recent gevonden lasers werden lang geleden in de genezingstempels van Lemurië gebruikt. Ze herbergen deze kennis nog steeds in zich en kunnen je in contact brengen met deze kennis. Een Lemurische laser is een fijn en krachtig instrument voor therapeuten om energiekoorden mee door te snijden en oude of ongewenste energieën mee te verwijderen.

Als je een Lemurische laser voor jezelf wilt gebruiken, helpt het kristal je met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra en het verhogen van je bewustzijn door je energetisch te vullen met spiritueel wit licht. Een Lemurische laser werkt  sterk op het hoofd en de keel en verzacht lichamelijke klachten en pijn. Ook heel fijn om je drinkwater mee op te laden tot een hogere trilling of in je hand te houden wanneer je extra kracht en inzicht nodig hebt.

Bijna alle Lemurische lasers en kristallen van De Vijf Wijzen komen uit Brazilië, uit de Serra do Cabral en dan vaak ook nog uit Minas Gerais, waar de allereerste Lemurische zaadkristallen zijn gevonden. Die originele mijn is uitgeput, maar er zijn nieuwe gangen geslagen waar ook rijke vondsten worden gedaan. Onze kristallen komen van zeer betrouwbare connecties in Brazilië, zodat je verzekerd bent van een echt hoogenergetisch kristal. De hoge frequentie komt mede doordat het Cabral gebergte ongelofelijk vaak getroffen wordt door blikseminslagen, wat voor veel energie zorgt. Interesse gewekt?  Kijk ook eens bij onze lightning struck - oftwel bliksemflits - kristallen. Deze komen ook uit het Cabral gebergte, hebben een blikseminslag overleefd, dragen dit merk in zich evenals een hoog voltage!Lemurische laser

Lemurische laser

Superfijne laser uit de originele mijn in Brazilië. Zacht in de basis, met veel tekeningen en een vr..

€139,00 Excl. BTW: €114,88

Lemurische laser -VERKOCHT

Lemurische laser -VERKOCHT

Deze magische Lemurian is een kristal voor de overvloed. Zet hem in de welvaartshoek van je huis e..

€149,00 Excl. BTW: €123,14

Lemurische laser broekzakformaat

Lemurische laser broekzakformaat

Handige broekzaklasers voor onderweg, op je werk, maar natuurlijk ook voor thuis. Deze kleine, hel..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3