Golden lemurians

De gouden lemurische laser wordt steeds zeldzamer. Dat komt doordat de mijn in Brazilië is uitgeput en het te duur wordt om een diepere schacht te maken. De kristallen die nu op de markt zijn, zijn voor dit moment dus de laatsten.

De golden lemurian is een echte ascensiesteen. Het kristal draagt bij aan de overgang van het watermannentijdperk naar het gevoeligere tijdperk van de vissen.  Het grote verschil tussen de gouden en de 'gewone' lemurische laser is de gouden gloed. Een golden lemurian is verbonden met de gouden straal en stimuleert het Godsbewustzijn, eenheid en vrijheid. Een gouden lemurische laser heeft - net als zijn naamgenoot de 'gewone' lemurische laser -  de trilling van Lemurië in zich en helpt je om jezelf te openen voor aloude kennis uit de Lemurische tempels van genezing en gebed. Dit kan door met de kristallen te mediteren of door gewoon met ze te gaan werken, waarschijnlijk dat alles vanzelf gaat.

Een Gouden Lemurische Laser komt op je pad wanneer je er klaar voor bent en je zult jouw kristal vanuit je ziel herkennen.


Golden lemurian

Golden lemurian

Formaten (L x B x H): 5 x 4 x 11 cm.Gewicht: 285 gram.Drieling kwarts, vader moeder en kind. Als een..

€56,40 Excl. BTW: €46,61

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1