Star seed kristallen

Star seed crystals, oftewel sterrenzaad kristallen zijn natuurlijk gevormde punten met de meest fantatische en intrigerende coderingen in zich, vaak ook met records. Het zijn kristallen die verbonden zijn met de sterrenzaad mensen hier op aarde. Er wordt veel geschreven over deze zogenaamde star seeds. Star seeds zijn zielen die na ettelijke levens op andere, meer ontwikkelde planeten te hebben geleefd, hebben besloten om in dit tijdperk opnieuw op aarde te incarneren om onze planeet te helpen met haar evolutie naar een hogere trilling. Als jij zo'n star seed bent (zelf ben ik absoluut een sterrenzaadje) dan voel je je aangetrokken tot deze kristallen. Vaak afkomstig uit Brazilië, helder en met ongelofelijk veel markeringen en informatie in zich. Het zijn echte helpers en aanjagers, gedreven en stralend, krachtig en wijs. Behulpzaam en een onuitputtelijke bron van inspiratie.

De star seeds zijn niet direct lemurische kristallen, al zijn ze qua energie net zo hoog, zo niet hoger. Ze hebben gewoonweg een andere vibratie en een ander veld van energie en kennis waarmee ze verbonden zijn.

De star seeds in de webshop zijn uitverkocht, maar in De Kristalloods hebben we nog heel veel mooie exemplaren liggen. Bel of app om langs te komen!


Star seed punt

Star seed punt

Geheel natuurlijke punt uit Brazilië. Een zware jongen, vol met patronen, ook wel star seed genoemd...

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Star seed punt

Star seed punt

Krachtige, heldere, natuurlijke punt uit Brazilië. Formaten: 8,5 x 4 x 4 cm.Gewicht: 146 gram.Deze s..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Star seed punt

Star seed punt

Natuurlijke, heldere punt uit Brazilië met prachtige regenboog in zich.Formaten: 10 x 5 x 6 cm.Gewic..

€39,00 Excl. BTW: €32,23

Star seed record keeper

Star seed record keeper

Een record keeper is een kristal met kleine driehoekjes in zijn vlakken. In de driehoekjes ligt info..

€69,00 Excl. BTW: €57,02

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4