Amethist

Amethisten zijn en blijven bijzonder. Bijna alle verzamelaars, jong en oud, zijn ooit begonnen met een amethist. Kinderen die bij ons de (toen nog fysieke) winkel binnen kwamen, liepen allemaal naar de amethisten toe; vanwege hun schittering, fascinerende kleuren en vormen en - zonder dat ze het zelf beseffen - hun kalmerende, troostende en verlichtende werking.

Een amethist bevordert geestelijke en lichamelijke reiniging, geeft je spiritueel inzicht, meditatie en innerlijke rust. Het kristal vermindert angst, woede, haatgevoelens en verdriet en helpt dan ook bij de verwerking van tegenslagen, bij rouw en bij het doorbreken van blokkades. Amethist werkt positief op heimwee, hoofdpijn, migraine, ogen, hormonen en het spijsverteringstelsel. Goed tegen slaapproblemen en pijnstillend bij kneuzingen en verwondingen. Amethist is actief op het zevende chakra, het kruinchakra. Zet een amethist in je slaapkamer en je dromen verlevendigen en geven je inzicht, terwijl jij uitgerust wakker wordt. Een amethist is een vriend op je nachtkastje, maar ook een rustbrenger in praktijkruimtes, wachtkwamers en andere openbare gelegenheden waar veel mensen komen.


De Kristalloods

In onze webshop vind je een kleine greep uit ons grote assortiment hoogenergetische, unieke en mooie kristallen. Wil je meer zien of wil je de kristallen in het echt zien en voelen voor je ze koopt, bezoek ons dan in De Kristalloods in Oud-Vossemeer. We hebben namelijk véél meer dan in onze webshop staat. In de Kristalloods vind je tachyon en kristallen onder één dak. Je kunt er op je gemak zitten in één van de kristalcorners, in één van de vele boeken over edelstenen en kristallen neuzen of de werking van tachyon ervaren in de tachyonstoel.

De Kristalloods is op afspraak te bezoeken of op één van de maandelijkse open loodsdagen. Kijk op facebook voor de eerstvolgende open dag.


Amethist

Amethist

Robuuste Amethist met gave, mooie donkere kristallen, echte Uruguay kwaliteit!Formaat L x B x H..

€99,00 Excl. BTW: €81,82

Amethist bloem - VERKOCHT

Amethist bloem - VERKOCHT

Een sieraad in je woonkamer, deze amethist met agaatrozetten of agaatogen. Geen urugay kwaliteit (..

€79,00 Excl. BTW: €65,29

Amethist met rookkwarts

Amethist met rookkwarts

Mysterieus kristal. Krachtige en fijne combinatie van amethist met rookkwarts. Uitstekende hulp bij ..

€145,00 Excl. BTW: €119,83

Amethistsculptuur uit Uruguay met Calciet

Amethistsculptuur uit Uruguay met Calciet

Deze Amethist sculptuur uit Uruguay heeft een dieppaarse kleur en is aan de buitenzijde mooi gepol..

€329,00 Excl. BTW: €271,90

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4