• Tachyon acupressuur cel 32 mm

Studies hebben aangetoond dat tachyon energie negatieve entropie (het verval van de materie) tegengaat en dat tachyon disks en cellen een bijdrage leveren aan het omkeren van een ziekteproces. De getachyoniseerde opaal cellen zijn speciaal ontwikkeld om op acupressuurpunten te plakken. Zo krijg je een dubbele werking: het acupressuurpunt wordt niet alleen gestimuleerd, het krijgt tevens een geconcentreerde stroom tachyonen voor een sneller herstel.

Let op! de energie stroomt uit de bolle zijde van de driehoek. Plak de driehoek met de bolle zijde op het trigger point of meridiaan punt. Omdat de bolle zijde van de driehoek redelijk plat is, kan de driehoek vrij gemakkelijk op het lichaam worden bevestigd en gedragen.

Bij gebruik van de cellen op een zieke plek of gebied wat niet in balans is, de cel opgeplakt houden tot drie dagen nadat alle klachten verdwenen zijn.

Zo lang de cel op het lichaam geplakt zit, brengt het op die plek tachyon energie in de subtiele organiserende energievelden. De organiserende energievelden zetten de tachyon energie om in de benodigde frequentie om disbalans te herstellen. Met andere woorden, de subtiele organiserende energievelden van een bepaald orgaan of lichaamsdeel zetten de tachyon energie om in biologische energie die het lichaam in staat stelt zichzelf te helen.

In dat proces moet je geduld hebben met jezelf en je lichaam. Stress, weinig slaap en slecht eten beïnvloeden het herstel proces. Zorg dus goed voor jezelf, neem voldoende rust, drink veel water en eet gezond.


Wanneer een cel langdurig moet blijven zitten, kun je deze met dubbelzijdige stickers op het lichaam plakken en afplakken met extra tape er over heen.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon acupressuur cel 32 mm

  • Model: T32-RO
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €26,50

  • Excl. BTW: €21,90

Tags: opaal, cel, acupressuur, disk,