Roze fluoriet

Uniek. Deze roze fluoriet uit Mexico. Je ziet ze weinig en wij hebben een paar fraaie exemplaren weten te bemachtigen.

Waar rozenkwarts de steen van het hart is, daar is roze fluoriet de steen van het hogere hartchakra, de ruimte waar je ziel woont. Roze fluoriet verwijdert onnodige, drukke gedachten en laat je thuis komen bij jezelf. Daardoor kun je weer met mededogen naar jezelf en alle anderen om je heen kijken. Je kijkt als het ware met de ogen van je ziel en maakt op een liefdevollere, verruimde manier verbinding met de wereld om je heen.
Daarnaast doet roze fluoriet wat elke fluoriet doet: de steen maakt bewust van beïnvloeding door ongewenste, externe invloeden en helpt deze kwijt te raken om de eigen weg te kunnen volgen. Fluoriet heft verwarring op en lost vastgeroeste gewoontes op. De steen legt verbindingen naar al aanwezige kennis en ondersteunt leerprocessen; Fluoriet bevordert helder, snel denken. Genezing:  DNA-schade, virussen, huid, slijmvliezen, gewrichten, artritis, reumatiek, zenuwpijn, rimpels en puistjes en versterking van botten en tanden.


De Kristalloods


In onze webshop vind je een kleine greep uit ons grote assortiment hoogenergetische, unieke en mooie kristallen. Wil je meer zien of wil je de kristallen in het echt zien en voelen voor je ze koopt, bezoek ons dan in De Kristalloods in Oud-Vossemeer. We hebben namelijk véél meer dan in onze webshop staat. In de Kristalloods vind je tachyon en kristallen onder één dak. Je kunt er op je gemak zitten in één van de kristalcorners, in één van de vele boeken over edelstenen en kristallen neuzen of de werking van tachyon ervaren in de tachyonstoel.

De Kristalloods is op afspraak te bezoeken of op één van de maandelijkse open loodsdagen. Kijk op facebook voor de eerstvolgende open dag.
Roze fluoriet - VERKOCHT

Roze fluoriet - VERKOCHT

Formaten: 8 x 7 x 4,5 cm.Gewicht: 566 gram.Uniek. Deze roze fluoriet uit Mexico. Je ziet ze weinig e..

€90,00 Excl. BTW: €74,38

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1