Bergkristal

Over bergkristallen kan niet genoeg geschreven worden. Het is het water onder de stenen: het reinigt, laadt op en verfrist. Bergkristal heeft een enorme geneeskracht. Het reguleert energie, geeft nieuwe energie, voert overtollige energie af en slaat informatie op. Een kristal kan veel informatie uit oude en nieuwe tijden bevatten. Bergkristal versterkt de werking van andere stenen, helpt bij bewustwording van diep verborgen, oude herinneringen, reinigt de chakra's en brengt ze in balans. Helpt bij helder denken en het aannemen van een neutrale, onpartijdige houding. Het kristal werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend en koortsverlagend; stimuleert het immuunsysteem en brengt balans. Vermindert zwellingen, misselijkheid en diarree.

De melkachtige, ondoorzichtige kristallen zijn zachter in hun werking; de heldere kristallen zijn het krachtigste. De kristallen met een ondoorzichtige basis en heldere punt, combineren het mannelijke (kracht, yang) en het vrouwelijk (intuïtie, zachtheid, yin) princicpe.  Er zijn duizenenéén toepassingen van Bergkristal te bedenken. Bergkristal in je drinkwater bijvoorbeeld, reinigt je water en laadt het op, een hanger van Bergkristal op je thymusklier geeft je immuunsysteem een boost en zonder kristallen zouden je computer en je mobiele telefoon niet werken!

Ook in je woonomgeving kunnen bergkristallen je een handje helpen. Zet eens een cluster op strategische plaatsen in je woonkamer, bijvoorbeld in elke hoek en boven op een kast. De stenen creëren dan met elkaar een reinigend veld van energie. Elke keer dat je de woonkamer binnenkomt, lijkt het alsof er is schoongemaakt en in zekere zin gebeurt dat ook. De kristallen houden je woonkamer energetisch schoon.Bergkristal miniclusters uit Brazilië

Bergkristal miniclusters uit Brazilië

Prachtig heldere mini-clusters uit Brazilië, variërend in grootte van 2 tot 4 cm en in gewicht vanaf..

€5,00 Excl. BTW: €4,13

Druipsteenkwarts

Druipsteenkwarts

Heerlijk, lichte kwarts, vanwege zijn gladde, druipuiterlijk  "druipsteenkwarts" gedoopt. Maakt..

€29,00 Excl. BTW: €23,97

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2