Azuriet-malachiet

Zeldzame combinatie van azuriet met malachiet uit Peru. Bevordert welzijn op alle niveaus.

Azuriet met malachiet maakt vriendelijk, sociaal, open, positief, ontvankelijk en behulpzaam. De steen brengt harmonie in alle situaties en gemoedstoestanden, daardoor heel erg helend en verzachtend bij innerlijke verscheurdheid. Azuriet-malachiet helpt om verdriet en een gevoel van ongelukkig zijn te overwinnen. Geeft onderdrukte emoties de ruimte en brengt balans tussen verstand en gevoel. Azuriet-malachiet hept je om te luisteren naar je gevoel en dit in woorden uit te drukken.
Fysiek werkt azuriet-malachiet stimulerend op de lever, de steen werkt ontgiftend en krampopheffend. Stimuleert het immuunsysteem om in te grijpen bij disharmonische celgroei zoals tumoren.


De Kristalloods

In onze webshop vind je een kleine greep uit ons grote assortiment hoogenergetische, unieke en mooie kristallen. Wil je meer zien of wil je de kristallen in het echt zien en voelen voor je ze koopt, bezoek ons dan in De Kristalloods in Oud-Vossemeer. We hebben namelijk véél meer dan in onze webshop staat. In de Kristalloods vind je tachyon en kristallen onder één dak. Je kunt er op je gemak zitten in één van de kristalcorners, in één van de vele boeken over edelstenen en kristallen neuzen of de werking van tachyon ervaren in de tachyonstoel.

De Kristalloods is op afspraak te bezoeken of op één van de maandelijkse open loodsdagen. Kijk op facebook voor de eerstvolgende open dag.


Er zijn geen producten in deze categorie.