Bijzondere combinatie van chalcedoon en apatiet in fascinerend mozaïek patroon. In contact met deze punt voel je jezelf diep aarden en rustig worden terwijl tegelijkertijd je derde oog opent en je inzicht krijgt in alle vraagstukken waar je je op afstemt. Een supercombinatie die verruiming biedt, blij maakt en oplossingen aandraagt. Afkomstig uit Brazilië.

Gewicht: 163 gram
Formaten: L4,5 x B3 x H7 cm.


Werking van apatiet

Apatiet ontwikkelt psychische gaven en spirituele afstemming, verdiept meditatie. Stimuleert creativiteit, sociale flair en levendigheid. Apatiet ondersteunt zowel hyperactieve als autistische kinderen. De steen verzacht verdriet, woede en prikkelbaarheid. Onderdrukt honger, verhoogt de snelheid van de stofwisseling en moedigt gezond eten aan. Bevordert de genezing van botbreuken en ondersteunt de vorming van nieuwe cellen en de groei van kraakbeen, botten en tanden. Helpt bij artritis en gewrichtsproblemen.


Werking van chalcedoon

Chalcedoon (met name de blauwe) heeft een sterke invloed op de communicatie, zowel op het vermogen om te luisteren als op de kunst om zich goed te kunnen uiten. De steen maakt sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open en enthousiast en bevordert de saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht en zelfvertrouwen en helpt veranderingen te accepteren. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten. Een goede steen voor examens! Werkt reinigend, verkoelend, koorts verlagend, ontstekingsremmend, bloeddrukverlagend en ondersteunt het  immuunsysteem.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Apatiet chalcedoon mozaïek

  • Model: AC163
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €36,00

  • Excl. BTW: €29,75

Tags: chalcedoon, apatiet, mozaïek