Citrien

Citrien bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit en extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Citrien geeft energie, levensvreugde en moed. Op die manier helpt de steen depressies, angsten, fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, rijkdom en overvloed aan. Fysiek zorgt deze edelsteen voor energie. Citrien heeft een gunstige invloed op de maag, milt en alvleesklier. Een citrienkristal helpt bij infecties aan de nieren en blaas, verbetert de bloedcirculatie en helpt tegen het chronische vermoeidheidssyndroom. Een uitgesproken derde chakra steen.

Onze citrienen zijn natuurlijke punten en niet zoals je ook wel ziet, gebrande amethist.De Kristalloods


In onze webshop vind je een kleine greep uit ons grote assortiment hoogenergetische, unieke en mooie kristallen. Wil je meer zien of wil je de kristallen in het echt zien en voelen voor je ze koopt, bezoek ons dan in De Kristalloods in Oud-Vossemeer. We hebben namelijk véél meer dan in onze webshop staat. In de Kristalloods vind je tachyon en kristallen onder één dak. Je kunt er op je gemak zitten in één van de kristalcorners, in één van de vele boeken over edelstenen en kristallen neuzen of de werking van tachyon ervaren in de tachyonstoel.

De Kristalloods is op afspraak te bezoeken of op één van de maandelijkse open loodsdagen. Kijk op facebook voor de eerstvolgende open dag.


Citrien punt

Citrien punt

Deze citrien hebben wij ingekocht als "opalo citrine". Het is een citrien punt met stevige basis doo..

€84,00 Excl. BTW: €69,42

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1