Unieke hangers

De schoonheid van 100% unieke hangers

Kristal

Een kristal bij je dragen, is een fijne en gemakkelijke manier om jezelf met de trilling/energie van een steen op te laden. Als je zenuwachtig bent voor een examen, kan een blauwe chalcedoon in je broekzak je net dat beetje aarding en rust geven die nodig is om het hoofd koel te houden en het examen succesvol af te leggen.

Als je wat meer kracht nodig hebt om jezelf te weer te stellen in een moeilijke situatie, biedt een citrien in je hand of je zak uitkomst. Maar zo’n steen in je (broek)zak of je bh is niet altijd mogelijk en zit vaak niet lekker. Fijner en prettiger is het, om een edelsteen als sieraad te dragen. Het sieraad op zich is al een cadeau en dat het dan ook nog eens op jou afgestemd zijn werk doet …

 

Uniek

Daarom verkopen we in onze webshop alleen unieke hangers; gemaakt van unieke stenen, die stuk voor stuk met de hand zijn uitgezocht. We zijn Nederlands verkooppunt van de hangers van Starborn Creations en de Larimar sieraden van Blue Stone International. Twee gerenommeerde merken, waar we bewust voor hebben gekozen vanwege de kwaliteit van het zilver, de stenen, de zetting en de afwerking. Geen India zilver of bulkproductie bij ons maar gegarandeerd échte edelstenen; soms in mooie, aparte en smaakvolle bewerkingen en soms júist onderscheidend door de eenvoud van de zetting voor een optimale benadrukking van de schoonheid van het kristal zelf.

De Vijf Wijzen - actueel

nieuwsbrief de vijf wijzen

De Vijf Wijzen - webshop