Tachyon

De kracht van tachyon

Wat is tachyon?

Tachyon energie is een energie die alles terug naar zijn oorsprong brengt, doordat hij je weer verbindt met jouw eigen oorspronkelijke blauwdruk. Tachyon energie werkt niet in op een ziekte of klacht, maar op de energievelden van de mens, waardoor het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. Draag een tachyon hanger op je thymusklier en je weerstand zal verhogen, zet een tachyonbol in huis en het energieklimaat zal verbeteren. Slaap op een tachyonmat en je wordt uitgerust wakker. Draag een tachyon kniestuk en je gewrichtsklachten verminderen. De uitvinder van het proces om materie te tachyoniseren, de Amerikaanse David Wagner, heeft zichzelf in een paar jaren tijd van ongeneeslijk zieke rolstoel patiënt tot kerngezonde zakenman weten te herstellen.

 

Hoe werkt tachyon?

Als mens kun je een permanente antenne zijn voor deze tachyon energie. Het enige wat je daar voor hoeft te doen, is in balans zijn! Als je aardebinding goed is, de kosmische energie goed doorstroomt en als alle chakra's, de voornaamste energiecentra in je lichaam, in evenwicht zijn, dan ben je volledig ontvankelijk voor de universele levensenergie en kerngezond. Zit er ergens een verstoring, ben je ziek of uit balans, dan kun je met getachyoniseerde producten ervoor zorgen dat je tóch die levensenergie naar je toe haalt, waardoor jouw lichaam zichzelf kan gaan genezen.

 

Genezing

Vergelijk het met een raam waar roet op zit, daar kan het zonlicht niet naar binnen schijnen om de kamer te verlichten. Zo is het ook met een ziek lichaam: door een verstoring in het energieveld kan het licht niet meer bij je komen om je lichaam te genezen.  Jouw lichaam kan niet meer communiceren met de velden van energie waarin de informatie opgeslagen zit over een gezonde geest in een gezond lichaam. Tachyon lost blokkades op en herstelt je energievelden, zodat jouw cellen zich weer kunnen vernieuwen als een gezonde cel.

 

Zelfonderzoek

In dat helingsproces wordt vaak van je gevraagd dat je kijkt naar de oorzaak van je ziekte, waarom is deze verstoring in jouw perfect georganiseerde systeem ontstaan? Dan kan het zijn dat je dingen in je leven, in je gedrag of in je relaties wilt veranderen omdat je tot het inzicht komt dat bepaalde overtuigingen, emoties of omstandigheden niet goed voor je zijn.

 

Mijn ervaring

Ik ben begonnen met de verkoop van getachyoniseerde producten omdat ik zelf hele sterke ervaringen met tachyon heb gehad. Eén was tijdens een bewustwordingsweekend, waarin ik in een andere staat van bewustzijn kwam door heel diep contact te maken met een getachyoniseerde huisenergiebol van GT-tachyon. De tweede keer was toen ik bij mijzelf een ontstoken sproet heb genezen, die er anders door de huisarts uit had moeten worden gesneden. Het enige wat ik hoefde te doen, was zes dagen en nachten onafgebroken een tachyon micro disk van ATTI op de aangedane huid te dragen. Na zes dagen was er geen spoortje van een ontsteking of zelfs maar sproet meer te ontdekken! Mijn huid was volledig gaaf. Door die ervaringen ben en blijf ik trouw tachyon gebruiker; ik slaap op een life pad, onder een tachyon meditatiedoek en al mijn waterkannen staan op tachyon schijven. Daarnaast draag ik dag-in-dag-uit een tachyon hanger om mijn nek op mijn thymusklier. En ik moet zeggen, sinds ik die om heb, ben ik niet meer ziek geweest.

 

Zelf tachyon ervaren?

Wil je de ontspannende en helende werking van tachyon zelf eerst aan den lijve ondervinden voor je producten koopt? Boek dan een tachyon sessie (€ 25,00) of een tachyon behandeling (€ 45,00). Klik hier voor meer informatie over de sessie.

 

Tachyon producten

De Vijf Wijzen verkoopt via de Webshop, de getachyoniseerde én gepatenteerde producten van Advanced Tachyon Technologies International (ATTI) uit Amerika. De producten van ATTI worden industrieel vervaardigd en zijn levenslange, permanente tachyon antennes. Ze verliezen nooit hun werking. De materialen zijn op submoleculair niveau zó geherprogrammeerd, dat ze continu tachyon deeltjes naar zich toe trekken. Ook zijn we leverancier van huisenergiebollen en hangers van GT-Tachyon. Onze ervaring met deze producten is dat ze je zonder meer helpen bij bewustzijnsverruiming, maar ook dat er – en dat is niet bij de producten van ATTI die frequentieloos zijn – er een energie van liefde door wordt uitgezonden.