Lemurische kristallen

De magie van Lemurische kristallen

Geloof het of niet, maar we leven in een oceaan van energie, van trillingen en van golflengtes en ook zelf zenden we continue informatie uit en ontvangen we van alles. Soms bewust en soms onbewust. Volgens deze wet van uitzenden en aantrekken, trek je ook kristallen aan die bij je passen en die jou in je bewustzijnsgroei ondersteunen.

Wanneer jij al een bepaalde mate van ontwikkeling hebt meegemaakt en je weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar je begrijpt ook dat juist het omarmen van het leven op aarde de weg naar vrijheid is, dan ben je energetisch op het niveau van heldere kristallen aanbelandt. Je houdt van zuiverheid, helderheid, opruimen, loslaten en stralen. Je blijft niet hangen, niet kniezen, maar je hebt wel je valkuilen, logisch, want je omarmt het mens-zijn. Als je op dat punt staat, dan kun je niet anders dan houden van hoogenergetische en Lemurische kristallen. Je moet wel, want je hebt eenzelfde innerlijk. Onder deze kristallen kun je ware meesters vinden, vrienden voor het leven die je bijstaan in je groei of in het werken met anderen.

Lemurische kristallen

Twintig jaar geleden had nog niemand er van gehoord en tegenwoordig kom je ze te pas en te onpas op allerlei spirituele websites en beurzen tegen: de lemurische kristallen. Hoe komt dat en wat zijn lemurische kristallen eigenlijk? Lemurische kristallen zijn zo genoemd omdat ze in een ver verleden – nog voor het huidige aardse tijdperk in een samenleving die Lemurië werd genoemd, door de bewoners van die beschaving op diverse plekken in de aarde zijn verstopt met als doel dat ze in deze tijd zouden worden gevonden om de mensheid in dit tijdperk naar een hoger evolutieniveau te brengen.

Origineel

De originele Lemurische kristallen worden ‘lemurisch zaad’ genoemd, omdat het kristallen zijn die met de punt in het zand zijn gevonden, wat betekent dat deze kristallen bewust zijn weggelegd op plaatsen diep in de aarde. Tegenwoordig worden ook andere kristallen, voornamelijk de kristallen uit Mineas Gerais in Brazilië, lemurisch genoemd. Deze kristallen hebben als kenmerk dat ze ribbels en diverse tekens op hun oppervlak hebben. De frequentie van deze kristallen is zó hoog, dat ze je in contact met de informatie van de lemurische beschaving kunnen brengen. Ook hebben deze kristallen een groot helend vermogen in zich en zijn ze dienstbaar aan jouw proces van zelfverwezenlijking.

Assortiment

In onze webshop hebben wij een aantal prachtige Lemurische kristallen voor je, maar staat er niet tussen wat je zoekt, dan kun je ons altijd benaderen voor een bezoek aan onze bescheiden showroom. Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken.

 

Meer weten over lemurische kristallen? Klik hier om naar mijn blog te gaan.

De Vijf Wijzen - actueel

nieuwsbrief de vijf wijzen

De Vijf Wijzen - webshop