Consulten

Consulten

Voor wie?

Worstel je met relationele problemen? Problemen op het werk? Voel je jezelf vast zitten of tegen een muur oplopen zonder dat je bij de oorzaak kunt komen? Heb je fysieke klachten waar je maar niet van af komt? Speelt een burn-out je parten? Allemaal klachten en vragen waar ik je wellicht in kan ondersteunen om de weg naar heling te vinden.

Als spiritueel therapeut heb ik veel inzicht in het energetische systeem van een mens en doordat ik zelf in een consult helemaal open, vrij van ruis op de lijn en 100% aanwezig ben, wordt het voor jou makkelijker om ook bij jezelf te komen en alle belemmeringen in jou zelf en je leven onder ogen te zien en los te laten. Ik neem je in dat proces aan de hand mee. Ik zorg voor een veilige bedding, laat je in de spiegel kijken als het nodig is, maar bovenal laat ik je thuis komen in jezelf en bij je eigen gevoel.

Hoe ga ik te werk?

In mijn consulten werk ik met een biotensor, een radionisch meetinstrument wat 'ja' of 'nee' kan schudden. De vragen die ik stel, roepen een reactie in jouw energiesysteem op. Als iets klopt of goed voor je is, resoneren jouw cellen op hun oorspronkelijke frequentie; als iets niet waar is of slecht voor je is, verlagen jouw cellen hun trilling. De biotensor registreert die beweging en geeft een 'ja' of 'nee' uitslag. De vraag die jij hebt of het probleem waar je mee worstelt, bekijk ik op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en kosmisch.

Door samen contact te maken met de vastgezette energie kan de informatie die daarin ligt opgeslagen, vrijkomen. Zo kun je blokkades die jou belemmeren, oplossen en kun je in je dagelijkse leven veranderingen aanbrengen om wél te doen of te laten wat je graag zou willen. Als het nodig is, krijg je oefeningen of een bloesem remedie mee voor de verdere doorwerking van jouw proces thuis.

Vanzelfsprekend wordt er vertrouwelijk omgegaan en blijven jouw gegevens privé.

 

Consult in mijn praktijk

Als je kiest voor een consult in mijn praktijk dan ben je voor onze afspraak van harte welkom op het volgende adres:

Gagelboslaan 69
4623 AB  Bergen op Zoom

 

E-consult

Heb je geen zin of tijd om langs te komen, woon je te ver weg of vind je het gewoon fijn dat iemand even met je meekijkt zonder dat er al te diep gegraven wordt? Dan kan een e-consult uitkomst bieden. 

 

Tarieven

Consult in mijn praktijk van maximaal 60 minuten
Privé € 65,00 incl. btw
Zakelijk € 65,00 excl. btw

E-consult met maximaal 3 vragen
Prive € 30,00 incl. btw
Zakelijk €30,00 excl. btw

 

Plan een afspraak of boek een e-consult

Als je een afspraak in wilt plannen voor een consult in mijn praktijk of je wilt een e-consult boeken, maak dan gebruik van de onderstaande buttons. Hier is ook terug te vinden hoe het e.e.a. in zijn werk gaat.

De Vijf Wijzen - Marie-José van der Laan

Marie-José van der Laan

De Vijf Wijzen - Plan een afspraak

De Vijf Wijzen - Boek een e consult