Blog

De zin en onzin van Lemurische kristallen

 

Wat is waar?

Over Lemurische kristallen is al heel veel geschreven. Het ene verhaal nog mooier dan het andere. Maar wat is nou waar? Net zoals alles in ons bestaan, is de waarheid niets meer en niets minder dan jouw eigen overtuiging in combinatie met je eigen ervaring. In deze blog wil ik je aan de hand mee nemen op weg naar een eigen ervaring met een Lemurisch kristal.

 

Stressvrije hersenen met tachyon

 

EEG-uitslagen van Duiste onderzoeker leveren het bewijs

Sceptisch over de werking van getachyoniseerde materialen? Of wil je gewoon meer bewijzen hebben vóór je iets uitprobeert? Lees dan dit artikel over een onderzoek van Mr. G. Haffelder*, een onafhankelijk onderzoeker van het ‘Instituut voor communicatie en hersenonderzoek’ in Stuttgart. De feiten liegen er niet om en de uitslagen laten zien dat getachyoniseerde materialen een hele directe werking op ons welbevinden hebben.

Tachyon kopen? Tien tips waarom!

Gelukkig met tachyon

 

Tien redenen waarom tachyon goed voor jou en je gezondheid is

Heb je al eens iets gehoord over tachyon, maar weet je niet precies wat tachyon is? Sta je op de drempel van de aanschaf van een (relatief duur) tachyon product, maar twijfel je? Heb je aandoeningen waar je maar niet van af komt? Wil je je energiepijl omhoog hebben, je gezondheid verbeteren en de veroudering tegen gaan? Dan is het lezen van dit artikel een múst. Want ik ga je tien redenen geven waarom de getachyoniseerde producten van Advanced Tachyon Technologies International (ATTI) de beste, veiligste en mooiste middelen zijn voor meer energie, optimale bescherming en een betere kwaliteit van leven.

De roep van de steen

Ronald met kathedraalkwarts

 

Wie kiest nou eigenlijk voor wie?

Een bijzondere steen zoekt een bijzondere eigenaar.
Het overkwam ons op een grote mineralenbeurs in Frankrijk.

Multilevel genezing en tachyon

 

In de wereld van ziekzijn bestaat geen zwart/wit

Genezing is een raar iets. De weg die iemand te gaan heeft, is niet altijd duidelijk en kan soms verrassend kronkelig verlopen. In de wereld van ziekzijn bestaat geen zwart/wit; daar bestaat een scala aan kleuren en kleurnuances. En wat vandaag nog werkte, kan morgen al weer fout zijn. Zó complex is de mens.

Waarom je beter kunt waarzeggen met een bol

Heks in bol de vijf wijzen

 

De vorm van een kristal nader bekeken

Waarom je beter kunt waarzeggen met een bol dan met een punt. Een verhaal, ontstaan door een vraag op facebook. Iemand die ik later niet meer terug kon vinden, vroeg zich af waarom bollen zo'n aantrekkingskracht op haar hadden.

'Motten zijn vieze beesten ...'

Meer energie door te willen


Meer energie door te willen in plaats van te moeten

Beginnen met bloggen, is denken dat je regelmatig moet schrijven. Met de nadruk op moeten. Want je kunt niet één keer per half jaar een blog plaatsen. En dan moet je ook nog iets zinnigs opschrijven, waar de wereld op zit te wachten.

Geluk zit in een klein hoekje

Geluk zit in een klein hoekje


Zo maar ineens ...

Soms kun je ineens de volle omvang van een gezegde ervaren; de eeuwenoude wijsheid die achter een platgetrapte uitdrukking zit. Zoals op dat ene moment dat je ineens beseft hoe goed je het hebt. Zo maar ineens ...

Op naar de top!

Kristallen als hulpmiddel


Kristallen als hulpmiddel bij succesvorming

2 januari 2017. Net terug van de Kamer van Koophandel. De Vijf Wijzen is niet langer VoF, niet langer een onderneming van Ronald en Marie-José, maar een éénmanszaak. Met mij, Marie-José, als jonge hond van bijna vijftig aan het roer.