Actueel

Zelf tachyon ervaren?

Tachyon stoel De Vijf Wijzen 1

 

Boek een sessie voor maar 25 euro!

Ben je geïnteresseerd in de werking van tachyon maar wil je eerst eens ervaren wat het kan doen? Boek dan een sessie in de tachyon ervaringsstoel.

Wat mag je verwachten?

De sessie wordt begonnen met een korte uitleg over tachyon en een voetmassage met getachyoniseerde massagegel, waarna je een half uur in de tachyon ervaringstoel ligt. Je ligt op een getachyoniseerde slaapmat en krijgt getachyoniseerde ultradisks onder je voeten en op je lichaam onder je handen. Op je ogen wordt het tachyon ultra meditatiemasker geplaatst. Dit is zo gemaakt, dat je volledig in het donker ligt en als je wilt, je ogen open kunt houden. Op die manier werkt de tachyon energie heel direct in op je hypofyse. Tot slot wordt je ondergedekt met een getachyoniseerde meditatiedoek. Je ligt dus volledig in de tachyon energie en als je je er aan over kunt geven, kun je in een totale staat van 'zijn' komen, waarin je je grenzen voelt vervagen. Je bent er wel, maar je voelt je heel ruim en licht. Je bent één met het universum. Dat komt omdat je hersenen van de normale drukke alpha stand in de meditatieve thètastand komen.

 

En wat nou als ik niks voel?


Indien je je niet over kunt geven aan de verruiming, kun je het als een gevecht gaan ervaren. Ook dan gebeurt er van alles.
Daarnaast zijn er mensen die helemaal niets ervaren. Dat kan zijn omdat ze niet gevoelig genoeg zijn of niet gewend zijn om veranderingen in hun energiesysteem op te merken. Tachyon werkt altijd. Het brengt orde in chaos. Overal waar verstoringen in je energieveld zijn, gaat tachyon deze blokkades opheffen. Ook al ervaar je niets, reken maar dat je energievelden worden opgeschoond.

 

Evaluatiegesprek

Na een half uur tachyon krijg je een evaluatiegesprek van een kwartier tot een half uur, waarin je kunt bespreken wat je hebt ervaren en waarin je meer inzicht krijgt in wat er bij jou gaande is.

 

Meerdere sessie

Als je merkt dat je baat hebt bij de tachyon sessies, kun je er voor kiezen om meerdere malen langs te komen. Na vier keer, krijg je de vijfde keer gratis. Wel is het zo, dat alleen de eerste keer de uitleg en het evaluatiegesprek worden gehouden. Na de eerste keer spreek je gewoon af wanneer je weer wilt komen en is de stoel voor jou, hoe fijn is dat?

 

Waar wordt de sessie gegeven?

De tachyon ervaringsstoel staat in de praktijk van Marie-José van der Laan, Gagelboslaan 69, 4623 AB in Bergen op Zoom.

 

Reserveren?

 

Bel 0612111601 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te reserveren.

 

 

Interessant?

Vond je dit artikel interessant? Deel het dan gerust met de mensen waarvan je weet dat zij dit zullen waarderen. Hiervoor kun je de onderstaande buttons gebruiken.