Actueel

Opleiding tot biotensor therapeut

de vijf wijzen marie jose van de klundert

 

Vanaf oktober in De Kristalloods

Heb jij ooit een basiscursus "testen met een biotensor" gevolgd en wil je meer? Dan kun je je in zes dagdelen verdiepen in het testen met een biotensor en aan het eind mag je jezelf biotensor therapeut noemen.

In deze opleiding ga je de diepte in. Je leert hoe je in een consult met een cliënt snel en efficiënt bij de kern van een vraag kunt komen. Ik leer je mijn methode die klachten en vragen op verschillende niveau's test: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
De zes cursusdagen hebben als basis de thema's en energieën van de zes hoofdchakra's van de mens en de nadruk zal heel erg liggen op jouw eigen ontwikkeling. Er wordt van je gevraagd dat je naast het testen ook je intuïtie laat spreken en je invoelend vermogen de ruimte durft te geven.
Er zal aandacht zijn voor het opsporen en oplossen van blokkades, het reinigen van de energie en aura's, het omgaan met cliënten en het zeker worden in het werken met mensen en vertrouwen op je eigen waarnemingen. Je kunt een ander zo ver brengen als je zelf bent.

Onderdeel van de cursus is het bijhouden van een werkboek en het oefenen met (betaalde of onbetaalde) cliënten. Ook tijdens de cursusavonden ga je intensief met elkaar oefenen.

 

Wie geeft de cursus?

 

De cursus wordt gegeven door Marie-José van der Laan, eigenaar van De Vijf Wijzen. Als spiritueel therapeut en docent spirituele therapie heeft Marie-José jarenlange ervaring in het werken met een biotensor en het opsporen en oplossen van fysieke en emotionele klachten met behulp van een biotensor.

 

Wanneer?

 

2018: vrijdagen 12 oktober, 2 november en 14 december.
2019: vrijdagen 18 januari, 15 februari en 15 maart.

Telkens van 16.00 tot 21.00 uur. Vanaf 15.45 uur ontvangst met koffie/thee en tussendoor een bescheiden maaltijd.

 

Waar moet ik zijn?

 

De Kristalloods, Gankelweg 1 in Oud-Vossemeer.

 

Wie kunnen er meedoen?

 

Iedereen die ooit al eens een biotensor basiscursus heeft gevolgd, bij mij of ergens anders, en in het bezit is van en kan werken met een biotensor.

 

Wat zijn de kosten?

 

€ 450,00 excl. BTW.  inclusief koffie/thee en een bescheiden maaltijd. De mogelijkheid bestaat om in termijnen te betalen.

Omdat het de eerste keer is dat ik deze workshop geef, is het opleidingstarief bewust laag gehouden; neem deze buitenkans nu het kan!

 

Hoe geef ik me op?

 

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, woonplaats en  telefoonnummer. De aanmelding is geldig na overmaking van een aanbetaling van € 75,00 euro op rekeningnummer NL13ABNA 0601153073 t.n.v. De Vijf Wijzen in Bergen op Zoom.

 

Kan ik ook annuleren?

 

Natuurlijk. Tot één week van tevoren kun je kosteloos annuleren; daarna geldt bij verhindering zonder kennisgeving de aanbetaling als onkostenvergoeding.

 

Interessant?

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het dan gerust met de mensen waarvan je weet dat zij dit zullen waarderen. Hiervoor kun je de onderstaande buttons gebruiken.