Actueel

Paranormaal Alternatief

Paranormaal alternatief nov 2018

 

26 en 27 januari 2018

Dit hele weekend staan we op Paranormaal Alternatief in de Broodfabriek in Rijswijk, met ruim 200 standhouders de grootste spirituele beurs in de Benelux.

 

Paranormaal Alternatief kent een grote verscheidenheid aan mediums en verkoopstands. Je kunt een aurafoto laten maken, koffie dik laten lezen, automatisch schrift laten doen, een kaartje laten leggen, jezelf laten masseren, een Reiki behandeling laten doen, deelnemen aan een speed consult of je vraag stellen aan het forum. Kom langs en beleef een leuke dag.

 

 Je vindt ons op stand A17

We hebben elke keer weer een andere selectie kristallen en stenen uit onze voorraad bij ons, dus altijd wel iets verrassends, leuks en nieuws. Ook kun je bij ons gratis kennis maken met de ontspannende en helende werking van tachyon in de tachyon stoel.

 

Datum

Zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019

Locatie

De Broodfabriek. - Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Tickets met korting

Bestel je ticket online via www.paranormaalalternatief.nl en voer de volgende code in voor 2 euro korting op je entreekaartje:

LEEFBEWUST19

Je betaalt dan geen zeven, maar vijf euro per volwassene en 3 euro in plaats van 5 euro per kind. Ook kun je hier een combiticket kopen voor meerdere dagen en/of beurzen. Ook leuk: combineer een bezoek aan de mineralenbeurs met de Fantasy & Gothic beurs.

 

Delen?

Ken je mensen die ook graag met korting naar Paranormaal Alternatief gaan? Deel dit artikel dan gerust via onderstaande buttons.