Actueel

Workshop testen met een biotensor

Biotensor cursus Kristalloods

 

16 mei 2019 in Oud-Vossemeer

In één dag tijd leer je basisbeginselen van het testen met een biotensor. Iedereen kan het leren. Ook jij.


Tijdens de workshop leer je meten met een biotensor. Een biotensor is een radionisch meetinstrument, dat trillingen registreert en halverwege deze eeuw is ontwikkeld door de Duitse wetenschapper en filosoof Dr. Josef Oberbach. De biotensor werkt heel eenvoudig: als iets goed voor je is, krijg je een ‘ja’-beweging en als iets niet goed voor je is, krijg je een ‘nee’-beweging. Zo kun je voor jezelf duizendenéén dingen uittesten: of je allergisch bent voor iets, welke medicatie je nodig hebt, of je straling in huis hebt etc. En werk je met cliënten dan kun je ook voor anderen heel veel uittesten, afhankelijk van je eigen ontwikkeling en kennis.

In één dag tijd probeert Marie-José je zo veel als mogelijk vertrouwd te maken met de biotensor en kun je oefenen met het testen van je eigen energieniveau, dat van anderen, het gebruik van supplementen en bloesem remedies, het testen van straling, voeding en het in balans brengen van energievelden.

Alle deelnemers ontvangen een certficaat van deelname en een hand-out waarin de hoofdlijnen van de cursus zijn terug te vinden, aangevuld met enkele handige tips, wetenswaardigheden en internetsites.

 

Wie geeft de cursus?

 

De cursus wordt gegeven door Marie-José van der Laan, eigenaar van De Kristalloods. Als spiritueel therapeut en docent spirituele therapie heeft Marie-José jarenlange ervaring in het werken met een biotensor en het opsporen en oplossen van fysieke en emotionele klachten met behulp van een biotensor.

 

Wanneer?

 

Donderdag 16 mei van 10.00 tot 16.30 uur; vanaf 09.45 uur ontvangst met koffie/thee.

 

Waar moet ik zijn?

 

De Kristalloods, Gankelweg 1, 4698 PC Oud-Vossemeer.

 

Wie kunnen er meedoen?

 

Eigenlijk iedereen, maar hoe onbevangener je bent, hoe gemakkelijker het testen je zal afgaan. Als je nog nooit iets hebt gedaan met spiritualiteit of alternatieve genezing, is het testen met de biotensor een leuke en ontspannen manier om ermee in aanraking te komen. Als je al heel veel ontdekt hebt in het spirituele of al werkzaam bent als therapeut of genezer, kan het werken met de biotensor een waardevolle aanvulling zijn.

 

Wat zijn de kosten?

 

75 euro inclusief koffie/thee, water, snoepje, koekje, fruit en sap en het gebruik van een biotensor. Zelf een lunchpakket meebrengen.

 

Hoe geef ik me op?

 

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, woonplaats en  telefoonnummer. De aanmelding is geldig na overmaking van 20 euro op rekeningnummer NL13ABNA 0601153073 t.n.v. De Kristalloods in Bergen op Zoom.

 

Kan ik ook annuleren?

 

Natuurlijk. Tot één week van tevoren kun je kosteloos annuleren; daarna geldt bij verhindering zonder kennisgeving de aanbetaling als onkostenvergoeding.

 

Interessant?

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het dan gerust met de mensen waarvan je weet dat zij dit zullen waarderen. Hiervoor kun je de onderstaande buttons gebruiken.