Actueel

Internationale Mineralenbeurs

IMG 0708

 

22 en 23 september 2018

Dit hele weekend staan we op de internationale mineralenbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk, Nederlands grootste verzamelbeurs op het gebied van (edel)stenen, fossielen en mineralen.

 

Wij hebben deze editie van de mineralenbeurs een groot assortiment nieuwe, hoogenergetische kristallen bij ons. Veel kwartsen met intrigerende insluitsels, bijzondere rookkwarts en elestiaal formaties en punten uit Madagascar en Brazilië, nieuwe prachtig heldere, levendige citrienen, fijne zachtgroene prehniet, bijzondere azurietschijven uit Spanje en nog veel meer. Maar ook voor knuffelstenen (gepolijste stenen in een handzaam formaat) voor een nette prijs ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben onder andere mooie kwaliteit tijgerogen, shattukiet, heliotroop, zonnestenen en.... afijn te veel om op te noemen. Kom gewoon kijken!

Er staan 160 verkoopstands met de meest uiteenlopende kristallen, mineralen en fossielen in alle soorten, maten en prijzen. Verder zijn er tijdens dit weekend heel veel boeiende lezingen, tentoonstellingen, workshops en demonstraties te volgen.

 

 Je vindt ons op stand M09

Bij binnenkomst helemaal rechtdoor lopen tot achterin de eerste rij, daar vind je M09 aan de linkerkant, de derde stand vanaf achteren bezien.

 

Datum

Zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie

De Broodfabriek. - Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Tickets

Bestel je ticket online via www.internationalemineralenbeurs.nl en ontvang 2 euro korting op je entreekaartje. Je betaalt dan geen zeven, maar vijf euro per volwassene en 3 euro in plaats van 5 euro per kind. Ook kun je hier een combiticket kopen voor meerdere dagen en/of beurzen. Ook leuk: combineer een bezoek aan de mineralenbeurs met de Fantasy & Gothic beurs. 

 

Delen?

Ken je mensen die ook graag met korting naar de internationale mineralenbeurs gaan? Deel dit artikel dan gerust via onderstaande buttons.