Actueel

Mandala stenen schilderen

Mandala stenen Annette

 

7 november in De Kristalloods

 

Workshop testen met een biotensor

Biotensor achtergrond

 

10 januari 2019 in De Kristalloods

In één dag tijd leer je basisbeginselen van het testen met een biotensor. Iedereen kan het leren. Ook jij.

Ontspannen en helen met klankschalen

 

Tijdens open loods dag op 1 december

Tijdens de open loodsdag op 1 december zijn Bart en Caroline Bij de Vaate van Bodybalans uit Scharendijke aanwezig voor het geven van klankschaalsessies. De helende klanken van de klankschaal kunnen een grote bijdrage leveren aan je spirituele ontwikkeling, maar ook worden ingezet om kristallen te reinigen en op te laden. Kom meedoen!

Opleiding tot biotensor therapeut

de vijf wijzen marie jose van de klundert

 

Vanaf oktober in De Kristalloods

Heb jij ooit een basiscursus "testen met een biotensor" gevolgd en wil je meer? Dan kun je je in zes dagdelen verdiepen in het testen met een biotensor en aan het eind mag je jezelf biotensor therapeut noemen.

Internationale Mineralenbeurs

IMG 0708

 

22 en 23 september 2018

Dit hele weekend staan we op de internationale mineralenbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk, Nederlands grootste verzamelbeurs op het gebied van (edel)stenen, fossielen en mineralen.

Open loodsdag op 27 oktober

Schap amethist website

 

10% korting op hangers

27 oktober gaan de deuren van De Kristalloods in Oud-Vossemeer weer wijd open. Kom je langs? Altijd leuke koopjes, nieuwe mooie kristallen en verrassende knuffelstenen.

Workshop feng shui en kristallen

Workshop feng shui

 

Fijn wonen, fijn leven, fijn werken

 Meer weten over feng shui in combinatie met het gebruik van kristallen en edelstenen om je woon-, werk-, en leefklimaat te verbeteren? Meld je dan snel aan voor de workshop op dinsdagavond 25 september in De Kristalloods.

Paranormaal Alternatief

Paranormaal alternatief nov 2018

 

24 en 25 november 2018

Dit hele weekend staan we op Paranormaal Alternatief in de Broodfabriek in Rijswijk, met ruim 200 standhouders de grootste spirituele beurs in de Benelux.